Mislav Skrepnik

Bok, ja sam Mislav!

Dobrodošli u mali virtualni kutak Snage bilja.

Ako ste fitness entuzijast te uživate proučavajući fitness i prehranu, na našoj stranici ćete pronaći zanimljive i korisne teme.

Nešto o meni: moja ljubav prema sportu započela je još u srednjoškolskim veslačkim danima. Oduvijek sam uživao slobodi koju možemo pružiti svojem tijelu kroz pokret. Još kao mladi veslač, shvatio sam koliko je važno tijelo sagledavati kao cjelinu te pristupiti vježbanju mudro – u isto vrijeme trenirati snažno i predano, ali uz dugoročne planove i brigu o tijelu. Kažu da je bavljenje sportom sličnije maratonu nego sprintu – upravo u skladu s ovim principom pristupam treninzima svojih klijenata.

Zaljubljenost u veslanje nadopunila je strast prema bodybuildingu. Početničko eksperimentiranje u teretani kroz godine je transformirano u natjecateljski mindset. Bodybuilding kao natjecateljski sport je doveo moje istraživanje pristupa prehrani i treningu na potpuno drugu razinu.

Bodybuilding me je naučio koliko je važno dovesti različite aspekte treninga i prehrane u međusobni balans i koliko pogreški je moguće u tom procesu učiniti, zbog kojih toliko željeni rezultat može izostati. Primjetio sam da su vježbači najčešće demotivirani upravo ovim aspektom – u šumi informacija nisu sigurni koji pristup odabrati i kako ga uskladiti s već odabranim parametrima – zbog čega odustaju, unatoč jakoj želji. Tijekom natjecateljskih dana, iznenadio sam se koliko bi jedan pristup funkcionirao na mojem tijelu u nekim situacijama, a u drugima ne. Probuđena znatiželja o funkcioniranju ljudskog tijela mi je omogućila da svoje istraživanje usmjerim kako bih pronašao odgovore te ih kroz iskustvo i potvrdio. Upravo iz tog razloga, smatram izuzetno važnim pristupiti svakom svojem klijentu individualno uz prilagodbu programa za njegove specifične potrebe, tijelo, navike, životne prilike, ali i životne faze – ne reagiramo uvijek isto i to je važno na vrijeme prepoznati kako bi se osigurao kontinuitet motivacije i rezultata.

Kao trener s poviješću natjecateljskog bodybuildinga, izuzetno sam ponosan što i dalje s oduševljenjem i znatiželjom pristupam različitim principima treninga i prehrane te unatoč dugogodišnjem iskustvu i ustanovljenim pouzdanim metodama rada, i dalje ustrajem u istraživanju i mikro-transformacijama. Jedno je sigurno – samo čovjek koji je svjestan da je profesionalni razvoj uvjetovan kontinuiranim učenjem i istraživanjem, može biti uspješan. Čovjek nikada ne smije pomisliti da sve zna, jer u tom trenutku gubi ono najvažnije – kontakt sa svojim klijentom. Upravo iz ovog razloga kontinuirano nadograđujem vlastite pristupe u metodologiji treninga i pristupima prehrani. U tom procesu ne samo da uživam nadograđujući sebe, nego sam i bolji trener svojim klijentima.

Ukratko, upravo moje dugogodišnje osobno iskustvo, kao i moji dragi klijenti su ono što i dalje hrani moj entuzijazam prema trenerskom pozivu.

Formalna edukacija i certifikacije:

  • Certifikat za fitnes instruktora (Fitnes učilište)
  • Total body coach certifikacija
  • Motus Melior akademija funkcionalnog pokreta
  • Motus Melior funkcionalna dijagnostika i rehabilitacija
  • Triggerpoint terapija
  • AEQ radionica kliničke somatike

Upisan studij kineziterapije (Kineziološki fakultet – Split)

O meni izvan trenerskog poziva: uživam u aktivnostima poput yoge, trčanja i dugih, dugih šetnji. Iako su ovakve aktivnosti naizgled u potpunoj suprotnosti s teretanom, omogućuju mi drugačiju vrstu kontakta sa samim sobom. Tijekom svojih šetnji često slušam audioknjige ili jednostavno uživam u tišini..ili zvuku svojih misli. U pristupu životu, intrigira me istočnjačka filozofija i koncept mindfullnessa – u smislu prihvaćanja života, sebe, drugih te proživljavanje svakog trenutka s onim bogatstvom koje naš život i zaslužuje.

dogovori termin

 


Usluge

Započnite svoju transformaciju

Potražite nas na društvenim mrežama

Facebook Youtube Instagram