Ivana Rukavina

 

Bok! Zovem se Ivana….- tak’ su mi barem rekli! 😀
Dobrodošli u moj mali virtualni svijet u kojem ću Vam pokazati što za mene znači biti vegan i kako kontinuirano napredovati na razini uma, tijela i duha.

Zanimanje o funkcioniranju čovjeka  od ranog djetinjstva su moj modus vivendi.   Tadašnje male spoznaje pozitivnog djelovanja  nakon odrađenog treninga, odvode me do sve dubljeg proučavanja tijela. Usporedno s tim, zanimanje za ljudski um dovodi me do upisa studija socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu na kojem sam diplomirala 2016. godine.
Brojna inozemna i volonterska iskustva tijekom studija ostavljaju svoj trag i igrom života postajem vegan, a svoj istraživački duh smirujem u teretani.

Prihvaćanje novonastale promjene u prehrani uz želju da očuvam i poboljšam svoje fitness ciljeve motivirali su me u još dublje proučavanje nutricionističke znanosti. Nedugo nakon, stječem zvanje nutricionista pri ustanovi Magistra, a dodatno usavršavam poznavanje biljne prehrane učeći od profesora Colina Campbella na Sveučilištu Cornell. Porastom osobnog znanja i pozitivnog iskustva, rodila se i strast za savjetovanjem drugih po pitanju biljne prehrane i svega što izvjesna promjena donosi.
Učestalo pohađam seminare o prehrani u organizaciji Makronove, te pohađam različite radionice kuhanja.
U slobodno vrijeme prilično se educiram putem različitih webinara i online tečajeva kako bih bila u korak s najnovijim spoznajama.

Strast prema promociji zdravog i održivog životnog stila dijelim sa svojim partnerom i suosnivačem Snage bilja,  Mislavom Skrepnikom. Zajednička vizija i ljubav da ljudima svakodnevno prenosimo svoja saznanja i spoznaje o pravilnoj prehrani, aktivnosti i zdravom duhu pružila su nam se putem moderiranja naše Facebook zajednice “Snaga bilja”. Ne znajući kamo će nas odvesti, iskrenim djelovanjem postavili smo dobre temelje za najbrojniju vegansku zajednicu u Hrvatskoj.

Vođena sadašnjom misijom i kroz autentično djelovanje putem usluga koje pružam želim pomoći svima koji su spremni preventivno djelovati na svoje cjelokupno zdravlje i postajati boljom verzijom sebe.

Snaga bilja zato i predstavlja zajedničko odredište za nahraniti vaše tijelo, um i duh tijekom zajedničkog putovanja na Zemlji.

ps. Fizički odmaram možda u snu, a “vrijeme za sebe”  popunim uz kvalitetnu knjigu, svakodnevnu praksu Ashtanga yoge, učenje Jyotisha….i naravno uz kuhinjski pribor :))!


Usluge

Započnite svoju transformaciju

Potražite nas na društvenim mrežama

Facebook Youtube Instagram